очила Објективи

TGT HOLDINGS PTE. LTD. TAIWAN BRANCH (SINGAPORE)
тел: +886-6-2920730
факс: +886-6-2655182
Адреса: No 13, Hsin Ho 2nd Road, Tainan, Taiwan

TGT HOLDINGS PTE. LTD. TAIWAN BRANCH (SINGAPORE) е една од водечките производителот, снабдувачот и извозник на очила Објективи, со една фабрика во Taiwan. Ние ги доставуваме и извоз постојано висока класа производи и постојано подобрување на производните процеси и работата на животната средина преку вкупно вклучување на вработените и строго придржување кон фер бизнис етика. Имаме стекнато неколку патенти во оваа област. Нашата искреност и напорна работа ни помогна да одговара на нашиот квалитет со меѓународните стандарди. Ако сте заинтересирани во сите стилови на нашите производи, Ве молиме слободно да контакт.
Нашата политика е да се постигне на клиентите задоволство и со обезбедување ги со високо ниво

очила Објективи

и услуги кои ги исполнуваат или надминуваат нивните очекувања. Тоа е нашата сила за производство на производи за да одговараат на точната барање на нашите клиенти кои се движат од мали индустрии за производство единици.

French, Français German, Deutsch Russian, Русский Spanish, Español Portuguese, Português Italian, Italiano Dutch, Nederlandse Hindi, हिन्दी English